WILT U VOORAFGAAND AAN EEN AFSPRAAK MAKEN EERST DE ALGEMENE VOORWAARDEN GOED DOORLEZEN?

U neemt contact met mij op per mail of telefoon en vertelt kort wat het probleem is.

Als het vermoeden bestaat dat het gedrag veroorzaakt wordt door een lichamelijke aandoening, verwijs ik u eerst door naar een dierenarts. Andersom gebeurt dit ook, als u bij uw dierenarts bent geweest en hij heeft niets lichamelijks kunnen vaststellen, dan verwijst hij u door naar een kattengedragstherapeut. Ik werk samen met verschillende dierenartsen en dierenopvangcentra. Ook als uw dierenarts niet genoemd staat bij de dierenartsen waar ik mee samenwerk, kunt u gewoon bij mij terecht, ik overleg dan indien nodig met uw eigen dierenarts.

We maken dan een afspraak voor een consult bij u thuis, gestreefd wordt naar een afspraak binnen 2 weken, bij spoedgevallen natuurlijk zo snel mogelijk.

U ontvangt hierna een uitgebreide vragenlijst die u zo volledig mogelijk invult en terugstuurt, uiterlijk 1 week voor onze afspraak dient de vragenlijst weer in mijn bezit te zijn, zodat ik genoeg tijd heb om deze door te nemen.

Indien mogelijk maakt u een digitaal filmpje van het probleemgedrag en dat stuurt u per mail als het bestand niet te groot is of via wetransfer.com

Tijdens het consult observeer ik de kat(ten) en na afloop krijgt u een therapie-advies op papier, met een samenvatting voor uw eigen dierenarts, indien van toepassing.

Uiteraard overleggen we samen welke therapie-adviezen voor u haalbaar zijn. En soms is het nodig om naast de gedragstherapie ook gedragsmedicatie in te zetten, dit gaat dan in overleg met de dierenarts, die de medicatie dan voor zal schrijven. Ook kan het in sommige gevallen nuttig zijn om Feromonen, dieetvoer, voedingssupplementen of Bachbloesem te gebruiken.

U heeft recht op 3 maanden nazorg, per mail of telefonisch, geldig vanaf de consultdatum.

Werkgebied

Noord-Holland (Alleen van toepassing indien er een consult nodig is.)